10 parfumuri romantice pentru femei “baby it’s love outside ”

Love is in the year, mai ales în ajun de Dragobete și Valentine’s Day. Astăzi am ales cele mai romantice parfumuri din toate timpurile pentru acele ocazii speciale, întâlniri și îmbrățișări! Pentru o extra doză de încredere în sine și senzualitate, optați pentru arome cu note de trandafir și jasmin!

  1. Charlotte Tilbury The Scent of a Dream 

Un parfum ultra-romantic de flori care va crea o atmosferă magică de fiecare dată când îl porți. Aromele pasionate de lămâie, persici și piper negru împreună cu iasomia au făcut acest amestec un cult favourite de-a lungul anilor. Tilbury spunea ,,aroma atrage iubire, lumină, putere și pozitivism”.

  1. Chloe Love Story

Acest miros va fi cu siguranță un capitol din povestea ta de dragoste. În inima acestui miros sunt notele de iasomie și flori de portocal, conferindu-i o eleganță necontestabilă care rămâne senzuala și care niciodată nu se va învechi.

  1. Tom Ford Jasmin Rouge

Acest parfum te va seduce datorită notelor prețioase de iasomie, neroli picant, ylang-ylang și vanilie. Tom Ford spunea despre aroma creată că este la fel de îndrăzneață precum buzele roșii. Notele picante oferă o aroma de neuitat, care nu este arogantă ci mai degrabă senzuală și clasică.

  1. Michael Kors Sexy Ruby

Acesta este o odă senzualității creată cu note de zmeură dulce, iasomie și lemn de cașmir. Pentru mine aroma reprezintă definiția iubirii, este despre femeia îndrăzneață, atrăgătoare și încrezătoare.

  1. Viktor& Rolf Flowerbomb

Nu am putut să nu includ în listă mea celebrul Flowerbomb. Conform denumirii, este cu adevărat o explozie florală. Notele de iasomie, frezii, trandafir creează un miros feeric care mi-a capturat inima și nu numai pe a mea: Flowerbomb este câștigătorul premiului Allure Best of Beauty.

  1. Miss Dior Blooming Bucket

Parfumul reprezintă un deliciu florar cu o nuanță de senzualitate. Îmi amintește de primăvară, proaspătă, jucăușă și inocentă. Aroma poate fi comparată cu fiorii primei iubiri și se potrivește perfect tinerlor domnișoare.

  1. Dior Poison Girl

Un miros dulce și senzual, perfect pentru o întâlnire romantică. Acest parfum delicios va capta atenția tuturor celor din jur. Este definiția unei femeie puternice, genul care aspiră la stilul lui Rihanna, Salma Hayek, Dita von Teese, fiind în contrast cu inocența adolescentină.

  1. Lancome Trésor

Un parfum elegant și romantic. Senzualitatea pătrunzătoare a trandafirului este amplificată de note discrete de piersică, conferă încredere și senzualitate, femeia devenind prețioasă precum o comoară. Este parfumul meu de suflet care îmi provoacă încredere și liniște.

  1. Kenzo Flower by Kenzo

În primul rând mărturisesc că am fost hipnotizată de designul sticlei. Foarte delicată și fragilă la fel ca și floarea de mac.  Referitor la aromă, este una clasică, pudrată, învăluită în miros de flori.

  1. Versace Crystal Noir

Nu este neapărat un parfum nou, dar mă reîntorc la el de fiecare dată când am nevoie de accesoriu ,,haute couture” pentru o rochie strălucitoare de seară. Crystal Noir reprezintă un miros sexy și încrezător datorită notelor floral-orientale, cu siguranță persistent și potrivit pentru perioada rece.

Citește și acest articol despre îngrijirea tenului matur.

Până data viitoare,

XO