Ce mănâncă modelele de la Victoria’s Secret

Probabil că multe dintre noi ne-am întrebat la un moment dat ce necesită o dietă precum cea a modelelor Victoria’s Secret și ce fac acestea mai exact pentru a arăta întotdeuna atât de bine. Am încercat și eu o dietă marca Victoria’s Secret și dacă ești curioasă să vezi cum e să te alimentezi precum modelele, continuă să citești!

În primul rând, țin să menționez că dieta VS nu este doar un lucru temporar, este un stil de viață, modelele mănâncă foarte sănătos tot anul, de asemenea, pentru a menține un stil de viață sănătos, practică diferite sporturi zilnic ca aerobic, dans și yoga.

De obicei micul dejun pentru modele VS include o omletă din albuș de ou cu spanac și curcan sau un smoothie verde cu semințe de chia. Eu am ales să mănânc un smoothie verde, cu semințe de chia, și am adăugat lapte de soia în loc de lapte obișnuit pentru o extra porție de vitamina D. Sunt un mare fan al smoothie-urilor,, mai ales cele ce conțin spanac, mango, banane, sunt delicioase și sățioase până la prânz.

La prânz de obicei modelele mănâncă salată de pui cu orez brun. Această salată este simplă și foarte hrănitoare, iar pentru vegetarieni puteți înlocui puiul cu tofu copt și crocant. Acest fel de mâncare este foarte aromat, sănătos și mai ales satisfăcător decât orice vei găsi la un restaurant. Îmi place orezul și am fost foarte fericită să aflu că au voie să-l mănânce. De fapt, atunci când Josephine Skriver și Jasmine Tookes au fost întrebate despre „care dintre carbohidrați modele VS mănâncă în fiecare zi” ele pur și simplu au spus „orez”.

O altă întrebare care ne frământă pe toți este: au voie oare modele să aibă gustări pe parcursul zilei? Răspunsul este desigur că da, gustările sunt foarte importante, dar țineți cont de faptul că ele trebuie să fie sănătoase cum ar fi: fructe de pădure, migdale, unt de arahide, iaurt, shake-uri de proteine.

 La cină modele Victoria Secret au de obicei pește și legume la grătar. Eu am ales somon cu dovlecei, ardei și ceapă. O masă delicioasă dar și mai important sănătoasă.

Un lucru curios este că modelele mănâncă ocazional ovăz și pâine din cereale integrale, dar în porții mici. Ele nu consumă alcool, alte tipuri de pâine, carbohidrații procesați și gluten. Nu sunt un mare fan al pâinii și al alcoolului, deci nu mi-a fost de greu să le evit.

 Probabil vă întrebați dacă modele au ,, cheat days”, și spre marea noastră bucurie răspunsul este unul pozitiv. Mănâncă sănătos majoritatea timpului și își permit ,,cheat days” ocazional. Fiecare model are micile plăceri vinovate pe care și le permit câteodată, de exemplu lui Erin Heatherton îi place carnea și tot felul de brânzeturi, în timp ce Miranda Kerr se alintă cu cartofi prăjiți și ciocolată neagră.

Concluzie

Am ținut dieta timp de 2 săptămâni și în această perioadă m-am simțit bine, plină de energie și un pic mai ,,slim”. A fost greu? Pot să zic că nu a fost ușor, dar nici imposibil. Este mult mai ușor să mănânci ceva, orice pe fuga fără să te gândești prea mult la câte calorii presupune. Deci sunt sigură cât de durabilă este această dietă dacă nu face parte din fișa postului tău să arăți super bine în permanență.

Citește și articolul despre tendințe în bijuterii 2019, sper că v-a plăcut, cam atât pentru astăzi, până data viitoare!

XO