Cele mai noi tendințe în materie de păr (2019)

Fetelor, sunteți pregătite pentru o schimbare de look? 2019 vine cu noi tendințe de hairstyling pe care merită să le încerci. Astăzi vreau să vă demonstrez că părul poate deveni și el o pânză albă pe care poți să pictezi orice look dorești, unde poți să-ți manifești creativitatea și imaginația. Trăim într-o perioadă în care tot ce este nonconfirmist și unic completează noțiunea de frumusețe. Dacă ești gata să experimentezi, îți propun 4 look-uri pe care poți să le recreezi acasă:

  1. Wearable wet-look

Credeai ca wet look este potrivit doar pentru red carpet? De fapt un look foarte simplu de realizat dar în același timp este întruchiparea eleganței, mulându-se ușor cu orice stil vestimentar. Wet look a fost coafura dominantă de pe catwalks al Victoriei Beckham cât și Chloé.

Source: Pinterest, InStyle

Cizelat și inedit prin textura, look-ul este potrivit atât pentru apariții de impact, cât și pentru ieșirile casual. Poți obține acest look urmând 3 pași simpli. Vei avea nevoie de:

Pasul 1: Aplică spuma pe părul ușor umed și distribuie uniform produsul până la vârfuri.

Pasul 2: Aplică ceara insistând mai mult la rădăcinile părului. Pieptănă părul în mod delicat, trecându-l după ureche.

Pasul 3: Definește-ți wet look-ul cu un spray de luciu, pe care îl pulverizezi pe toată lungimea șuvițelor tale. Pentru ca look-ul să reziste aplică spray fixativ. Aplică de la distanță, așa cum este recomandat în mod normal.

  1. Long braids

Împletiturile din sezonul acesta nu mai sunt romantice ci din contră, emană putere și încredere în sine. Ai libertatea de te deplasa în această tendință, fie ea elegantă sau voluminoasă, atârnând de-a lungul umerilor sau sfidând legile gravitației. Împletiturile au fost observate pe catwalks de la Max Mara, Cushnie și Erde, fiind extra lungi, voluminoase și strălucitoare.

Source: flickr
  1. Polished looks

Părului neted îi aparține unul dintre rolurile principale sezonul acesta. De la cocuri perfect netede la coadă de cal extra strălucitoare, acest look minimalist a fost observat pe cat walk-urile la Burberry, Moschino, Missoni și Christopher Kane.

Source: Pinterest

Eu sunt un mare fan al acestei coafuri. Look-urile sunt foarte sexy și scot în evidență trăsăturile faciale. Dacă vrei să adaugi un pic de dramă aspectului tău, urmează acești pași simpli pentru a obține o coadă de coadă netedă și strălucitoare:

Pasul 1: Începe prin a-l îndrepta cu placa. Pieptănă părul pe spate, ori dacă preferi îți poți face o cărare pe mijloc sau într-o parte și prinde-l la baza gâtului cu un elastic.

Pasul 2: Aplică gel sau ceară de păr pentru a fixa firele rebele și a obține un look strălucitor și neted.

Pasul 3: Pentru rezistență aplică spray fixativ. Doar în trei pași ai obținut o coafură de milioane.

  1. Effortless Waves

Fiind în contrast cu părul neted, această tendință a părului natural este inspirată de la prezentările de modă a lui Roberto Cavalli, Chanel și Jeremy Scott. Aceste bucle rebele sunt întruchiparea verii pentru a încălzi zilele geroase de iarnă. Pe lângă faptul că îți protejezi părul, le poți obține fără să ai nevoie de un instrument anume. Obține această coafură prin împletirea ușoară a părului umed și dă-i voie să se usuce în întregime.

Source: Kaitlyn Yarborough

Noi suntem gata să-i spunem anului 2018 ,,Thank you, next” și ardem de nerăbdare să încercăm noile tendințe în materia de păr! Tu ce zici? Ești gata de o schimbare?

Citește și articolul despre tendințe în bijuterii 2019

Până data viitoare,

XO