Cu ce culori te machiezi în funcție de culoarea ochilor

Atunci când îți dorești să îți accentuezi privirea prin machiaj, culorile pe care le alegi sunt esențiale. Cu multitudinea de nuanțe de farduri disponibile pe piață astăzi de la Huda Beauty la Fenty, L’Oreal , este important să știi care dintre ele îți complementează culoarea ochilor, stilul și outfit-ul ales. Ochii sunt oglinda sulfetului, așa că devină irezistibilă utilizând nuanțele care îți accentuiază culoarea ochilor.

Ochii căprui

Cei mai des întâlniți, ochii căprui sunt precum o pânză albă în care îți poți folosi imaginația să creezi orice. Așadar poți folosi o multitudine de culori pentru a evidenția privirea, însă în special nuanțele de albastru sau verde vor arata senzațional.

Ochii albaștri

Ochii albaștri fac parte din familia culorilor reci și pentru a-i scoate în evidență aplică culori care contrastează plăcut cu irisul precum roz, mov, burgundiu și nuanțe pământii, auriu sau gri metalizat. Pentru un machiaj de zi alege varianta pastelată a culorilor menționate mai sus.

Ochii verzi

Optează pentru nuanțe calde de portocaliu, piersică și maro roșiatic pentru a scoate în evidență tonurile de verde. Nuanțele pământii fac o pereche bună cu ochii verzi. Pentru machiajul de zi poți alege variante mai pastelate care îți scot în mod mai natural ochii în evidență.

Ochii negri sau căprui închis sunt și ei precum o pânză albă, îți oferă libertatea să creezi orice look vrei, poți să alegi pentru un machiaj de zi fardurile calde, ușor sidefate: crem, bleu, vernil, gri perlat, roz piersică, auriu sau argintiu. Pentru un look mai dramatic, folosește nunțe verzi, metalice sau mate pentru a scoate în evidență nunțele de căprui.

Nu uita că machiajul este o artă, ăncearcă să experimentezi cu nuanțele tale favorite, iar pentru inspirație vizitează-ne pe youtube. Citește și articolul despre beneficiile apei de orez și spune-ne ce crezi.

Cam atât pentru astăzi, lasă-ne un comentariu și spune-ne ce culoare au ochii tăi.

Până data viitoare,

XO