Despre noi

 „Cu aproximativ un an în urmă a început să mă fascineze ideea de a crea o comunitate cu și despre machiaj ce oferă servicii de cea mai înaltă calitate la prețuri cât mai accesibile și unde fiecare pas pe care o clientă îl face de la înscriere până la terminarea unui curs este gândit în profunzime în așa fel încât experiența sa să fie cât mai plăcută.

Îți prezint echipa mea care a făcut toate aceste lucruri posibile, oameni talentați și dedicați meseriei lor, ce muncesc cu drag zi de zi către un singur scop. Compania noastră este centrată în totalitate pe experiența clientelor noastre, iar scopul nostru este de a deveni o comunitate cât mai numeroasă ce răspunde la nevoile tale prin soluții inovatoare și de lungă durată. Te așteptăm cu drag la cursuri!” – Georgiana Merloi

Georgiana

Cofondator & Makeup Artist

Denis

Cofondator & Marketing expert

Cezara

Asistent Manager

Sabina

Stilist vestimentar

Adrian

Hairstylist

Alin

HTML developer

Sorin

Senior Software developer

Roman

Graphic designer

Testimoniale

Cristiana R.

Avand un ten destul de dificil Georgiana a fost makeup artistul care a putut sa imi rezolve problemele si sa imi explice de ce le intampin. De fiecare data cand am un eveniment apelez cu cea mai mare incredere la ea , pentru ca stiu ca tenul meu este pe mâini bune. Pe lângă asta mi-a impartasit intotdeauna trucuri ce m-au ajutat sa-mi dezvolt abilitatile in machiaj precum si trucuri despre hidratarea, curatarea si îngrijirea tenului zi de zi.

Denisa P.

Georgiana este un trainer minunat, iubeste ceea ce face si datorita ei pot crea o multitudine de look-uri. M-a ajutat sa imi inteleg trasaturile si cum sa le pun in evidenta in mod natural. Tehnicile si sfaturile primite de la ea mi-au schimbat in totalitate felul in care privesc machiajul si m-au invatat sa ma bucur de fiecare minut petrecut in fata oglinzii pentru ca machiajul nu mai reprezinta o dificultate. O recomand cu drag!

Anca V.

Obisnuiam sa intampin o multime de probleme legate de aplicarea machiajului, insa cel mai mult mi-am dorit sa stapanesc aplicarea tusului. Georgiana a luat in considerare nu numai tehnicile de aplicare existente ci si abilitatile mele si mi-a impartasit trucuri de care ma pot folosi pentru a realiza o linie perfecta. Georgiana este un artist talentat cu vaste cunostinte in acest domeniu. Atentia la detalii face ca sfaturile si trucurile pe care le ofera sa fie de nepretuit.