Jennifer Lopez – get the look în 6 pași simpli

Scott Barnes i s-a alăturat lui Tati Westbrook recent pe Youtube unde a dezvăluit toate trucurile din spatele look-urilor lui Jennifer Lopez. Dacă nu ați apucat încă să-l urmăriți, trebuie. Scott Barnes este un Makeup Artist excepțional, iar J.Lo arată întotdeauna impecabil.

În timp ce urmăream clipul, mă gândeam cum aș putea aduce strălucirea lui Jennifer Lopez la un nivel purtabil în viața de zi cu zi, așa că am pregătit 6 pași simpli prin care poți obține un look asemănător acasă.

Pasul 1. Pregătește tenului

Elementul cheie din spatele oricărui machiaj reușit este un regim de îngrijire făcut ca la carte și cu perseverență. Acest lucru va asigura că tenul va avea parte de o radianță naturală. Metoda mea preferată de a eleva orice tip de ten este de a combina crema hidratantă cu Strobe Cream de la MAC.

MAC Strobe Cream 161.00 RON

Pasul 2: Folosește un fond de ten lejer

Alege un fond de ten cu acoperire medie pentru a lăsa luminozitatea tenului să strălucească. Pentru un astfel de machiaj îmi place să folosesc Giorgio Armani Luminous Silk pe un ten cu tendință de îngrășare și Chanel Vitalumiere pe un ten mai uscat.

Giorgio Armani Luminous Silk 253.00 RON

 

Pasul 3: Aplică un strat de pudră.

Pudra este în continuare un must, în special Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish Setting Powder care este aproape invizibilă. Aplică un strat subțire cu o pensulă mică în jurul nasului, pe zona T sau oriunde ai nevoie de matifiere.

Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish Powder 45$

Pasul 4: Aplică pudră bronzantă

Aplică un brozer într-o nuanță potrivită tenului tău pe linia parului spre obraz, înspre ureche și maxilar. Îmi place să folosesc pudra de la Mac Nex to Nothing Pressed Powder într-o culoare mai închisă. Creează iluzia de ,,sun-kissed skin” la fel ca și tenul lui Jennifer Lopez.

MAC Next to Nothing Pressed Powder 143.00 RON

Pasul 5: Aplică iluminator

Când vreau să creez acea strălucire renumită stil Jennifer Lopez, folosesc un iluminator care să confere o strălucire puternică, dar oarecum naturală. Nu am renunțat încă la Becca Shimmering Skin Perfector Highlighter, însă m-au cucerit și cele de la Fenty.

Fenty Beauty Killawatt Freestyle Highlighter 165.00 RON

Pasul 6: Maschează imperfecțiunile

Nu aplica iluminator pe zonele în care tenul prezintă imperfecțiuni, ci încearcă să menții zonele respective mate pentru a nu atrage atenția asupra lor. Pentru a acoperi pete sau acnee folosește o pensulă mică de detaliu, aplică concealer pe punctul respectiv și tapotează ușor cu degetul. Lisa Eldridge explică foarte bine această tehnică aici:

Sper că vei încerca acest look inspirat de Jennifer Lopez și Scott Barnes și că vei avea parte de rezultate minunate.

Până data viitoare stay brave & confident!

xo

ARTICOLE SIMILARE:

Regim de îngrijire de la Rosie Huntington-Whiteley

Produse de machiaj must-have pentru vară 2019

Tendințe costume de baie vară 2019