Machiaj natural ,,No makeup look”

Rolul acestui tip de machiaj este să corecteze imperfecțiunile și să pună în evidență anumite trăsături într-un mod cât mai natural și invizibil. Este un look potrivit pentru orice ocazie.  Iată cum poți opține un astfel de look:

  1. Cu ajutorul unui creion sau pudră de sprâncene, umple golurile doar acolo unde este necesar. Mie îmi plac foarte mult și recomand cu încredere produsele de la Anastasia Beverly Hills. Dacă ai nevoie de un ghid mai detaliat, găsești aici un articol dedicat sprâncenelor: Sprâncene perfecte pas cu pas.
  2. Utilizează un primer sau o cremă hidratantă care elimină aspectul pielii lipsite de strălucire. Pentru ca un astfel de machiaj să arate natural, avem nevoie ca tenul să fie în cea mai bună condiție în care poate fi. Ai grijă ca acesta să fie exfoliat și hidratat pentru ca zonele uscate să nu iasă în evidență. Îți recomand Strobe Cream de la MAC, o cremă hidratantă care conferă o luminozitate simpatică.
  3. Aplică corector în zonele unde consideri că este necesar – cearcăne, pete, zone roșii. Difuzează-l bine cu ajutorul unui BeautyBlender sau cu degetul, iar apoi aplică un anti-cearcăn cu textură ușoară pentru a perfecționa tenul.
  4. Folosește un blush și un iluminator cremos pentru un plus de luminozitate.
  5. Fixează corectorul cu un strat subțire de pudră fixatoare tapotând zonele cu o pensulă de dimensiuni mici, pufoasă.
  6. Aplică un luciu de buze hidratant.
  7. Utilizează un dispozitiv de întoarcere a genelor pentru a obține gene mai curbate și mai lungi și aplică mascara doar la baza genelor.

 Acest tip de machiaj este potrivit pentru viața de zi cu zi, birou, sală și orice activități ai în timpul zilei. Încearcă și tu acest look și dă-ne tag pe Facebook și Instagram. Lasă-ne un comentariu și spune-ne ce produse folosești tu pentru machiajul de zi. La fel, pentru inpirație abonează-te la canalul nostru de Youtube. Citește articolul acesta și află ce mănâncă modelele de la Victoria’s Secret.

Până data viitoare,

XO