Regim de îngrijire de la Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Huntington-Whiteley a postat recent pe canalul său de Youtube despre regimul de îngrijire pe care îl execută zilnic. Ea este una dintre faimoasele modele ce a fost de-a lungul timpului foarte deschisă despre problemele tenului ei, așa că am ciulit bine urechile și am zis să scriu despre asta.

În video Rosie spune: ,,Sunt adesea întrebată ce fel de ten am. Ei bine, uneori pot să am doar câteva bubițe mici, alteori pot să-mi apară o mulțime. Întotdeauna am suferit de acnee, este ceva ce am moștenit de la mama mea, am învățam să am grijă și să înțeleg de ce are nevoie tenul meu.” Sunteți curioase să aflați secretele ei?

Demachiere

Pentru a îndepărta machiajul Rosie folosește Bioderma Sensibio pentru că este produs foarte delicat cu tenul. Și mie îmi place foarte mult acest produs și ori de câte ori am ocazia accentuez clientelor mele cât de important este să te demachiezi corect pentru a avea un ten curat. Am scris un articol despre demachiere aici: Îngrijirea tenului: Demachiere pas cu pas. Îți recomand să-l citești.

Pentru momentele în care ai de îndepărtat un machiaj mai intens, ea recomandă Kopari Coconut Balm – o marcă bio și vegană foarte faimoasă. Produsul va dizolva cel mai persistent machiaj fără nici o problemă. Este importantă folosirea unui astfel de produs mai ales atunci când vine vorba despre îndeopărtarea machiajului rezistent la apă. Pielea din jurul ochilor este foarte subțire, iar un astfel de produs asigură un proces de îndepărtare cât mai delicat.

 

Curățare

După demachiere mărturisește că-i place foarte mult să aplice pe față un prosop fierbinte, pentru a-i deschide porii și pentru a-i permite o curățare în profunzime. Apoi aplică gelul de curățare de la iS Clinical Warming Honey Cleanser, care curăță eficient și exfoliază delicat pielea. Ea afirmă că este un gel foarte bun, care odată aplicat se încălzește pe ten, iar enzimele de papaya si extractul de ceai verde exfoliază fără să irite. Foarte atractivă descrierea produsului, ard de nerăbdare să îl încerc și eu și să-mi împărtășesc cu voi părerea.

Dieta

A subliniat de asemenea că mâncarea are un rol foarte important pentru menținerea unui ten curat. Spune că uneori este nevoită să renunțe la anumite produse pentru a-și menține tenul sănătos. La moment a renunțat la lactate și ouă, și spune că este un pic dificil pentru ea deoarece este mâncarea ei preferată.

Tonifiere

Pentru tonifiere Rosie recomandă apa de trandafir de la Santa Maria Novella Acqua di Rose. Aplică produsul pe o dischetă demachiantă și tapotează tenul.

Buze

Pentru hidratarea buzelor ea recomandă Lano Lanolips 101 Ointment – un balsam universal ce poate fi aplicat peste tot, foarte bun pentru cei ce suferă de eczemă.

Ser

Pentru acest pas Rosie folosește iS Clinical Super Serum ce conține aminoacizi și tripeptide de cupru. Este un produs cu ingrediente foarte puternice care targhetează semnele îmbătrânirii.

Zona ochilor

În continuare, Rosie trece la hidratarea pielii din jurul ochilor cu un gel de la bareMinerals Skinlongevity Vital Power. Este recomandat să păstrați crema în frigider pentru a revitaliza zona dimineața.

Spray hidratant

Ultimul pas în rutina ei de frumusețe este aplicare unui spray de la Tata Harper Hydrating Floral Essence, cunoscut pentru ingredientele minute. Acest spray foarte costisitor calmează tenul și îl hidratează din plin.

După acest video am descoperit și eu multe produse despre care nu știam și pe care aș vrea foarte mult să le încerc. Aștept sugestiile voastre în comentarii și până data viitoare stay brave & confident! XO

Articole recente

New York Travel Guide

Totul despre frumusețe organică

Top 5 culori pentru primăvară-vară 2019