Tendințe costume de baie vară 2019

Niciodată nu este prea devreme să începi să te pregătești pentru sezonul estival, mai ales când vine vorba despre costume de baie. Sezonul acesta este unul bogat în tendințe diferite care pe mine m-au cucerit. Costumul de baie este un accesoriu chic, dar pretențios, pentru că poate fi greu să găsești modelul potrivit siluetei tale. Așa că ai timp suficient să găsești o piesă ce te pune cât mai bine în valoare. Iată care sunt cele mai hot tendințe în costume de baie pentru vara anului 2019.

 Material creponat

Acest trend este deja peste tot pe Instagram, iar modele precum Rosie Huntington și Emily Ratajkowski își etalează siluetele de invidiat în ele. Textura unică cu efect de material încrețit a fost foarte populară la prezentările de modă din sezonul acesta. Acest tip de costum complementează mai ales silueta care nu se poate lăuda cu cine știe ce forme, vizual va adăuga volum și va crea iluzia unor forme mai voluptoase. Iată câteva opțiuni drăgute:

www.asos.com

 

www.zaful.com

 

www.hm.com

Animal Print

Știu la ce vă gândiți: această tendință este peste tot, de la pantofi, genți, accesorii până la îmbrăcăminte, iar acum se extinde și la costume de baie? Nu vă grăbiți să spuneți nu acestui trend, pentru că va pune de minune în valoare pielea bronzată.

www.asos.com

 

www.zaful.com
www.hm.com

Retro

Majoritatea designerilor au fost inspirați de perioada anilor 70-90. Dacă ai visat vreodată să faci parte din Baywatch, acesta este momentul tău! Sunt foarte populare modele „high-cut” cu talie înaltă ce creează iluzia unor picioare mai lungi și a unei siluete mai slim.

Modele retro le găsiți pe Asos:

www.asos.com

 

www.zaful.com

Volane

Vara aceasta mai aduce costume romantice, cu imprimeu floral și volane, care accentuează feminitatea și gingășia. Chiar mai bine decât în cazul materialului creponat, volanele pot adăuga volum în zonele în care îți dorești sau poate ascunde micile imperfecțiuni. Cel de la H&M este preferatul meu.

www.zaful.com

 

www.hm.com

 

www.asos.com

Imprimeuri: Dungi, Buline, Paisley

Imprimeurile vor fi întotdeauna un element definitoriul al modei: de la dungi, carouri până la buline și ornamente paisley. O varietate de costume cu buline veți găsi pe Zaful.com

www.zaful.com

Galben

Galbenul este culoarea sezonului primăvară-vară așa că această nuanță însorită nu putea lipsi de pe costumele de baie. Va scoate în evidență pielea bronzată, iar pe plaja va atrage multe priviri și complimente.

www.zaful.com

 

www.asos.com

 

www.hm.com

Costumul acesta combină 2 mari tendințe ale verii 2019, liniile și culoarea galbenă.

Deci, care este trendul tău preferat și ce vei purta anul aceasta pe plajă? Până data viitoare, stay brave & confident! XO

 

Articole similare

Actualizează-ți garderoba de primăvară cu aceste piese vestimentare.

Spring fashion 2019: Imprimeul floral

Genți esențiale pentru garderoba oricărei femei