Tendințe în bijuterii 2019

Bijuteriile și accesoriile sunt piesa de final din puzzle-ul unui outfit. La fel ca muzica, ele pot aduce înapoi, în mod unic amintirile despre un eveniment, o persoane, o perioadă din viață sau chiar o stare de spirit. Bijuteria este o formă de comunicare, așa că astăzi împărtășesc cu voi cele mai actuale trenduri în materie de bijuterii.

  1. Heavy Hoops

Se pare că cerceii mari nu ies niciodată din stil, iar sezonul acesta nu este o excepție. Sunt în vogă cerceii masivi ce sfidează gravitațiaoferindu-ți un contrast de invidiat când sunt puse lângă piese vestimentare delicate sau minimaliste.

Jacquemus Spring/Summer 2019. Photo: Imaxtree
  1. Colored Enamel

De la culori vibrante la modele subtile, bijuteriile din smalț cuprind o gamă largă de culori și stiluri. Sezonul acesta ai șansa să te distrezi esperimentând cu diverse culori și forme.

Versace Milan Fashion Week Spring Summer 2019 Milan September 2018
  1. Lanțuri

Lanțurile de toate formele și dimensiunile se extind peste tot și au fost un accesoriu popular pe podiumuri. Ele combină forme exagerate aducând un aer glam și edgy siluetei delicate și feminine. Ești suficient de curajoasă să le porți?

Armani Milan Fashion Week Spring Summer 2019 Milan September 2018
  1. Seashell jewelry

Un trend care a început încă din vară trecând ușor în toamnă și apoi iarnă. Acestea sunt o amintire a zilelor fără stres pe plajele Coastei de Azur, așa că de ce să nu le includem în stilul nostru de zi cu zi.

Etro Spring/Summer 2019. Photo: Imaxtree
  1. Celestial jewelry

Bijuteriile cu tematica ,,Celestă” au fost prezente la majoritatea prezentărilor de modă din sezonul acesta. În 2019, putem spune ca stelele s-au aliniat pentru a ne îndeplini toate visele, deci optează pentru bijuterii în forme de stea sau o mulțime de stele și completează-ți outfit-ul cu un twist unic.

  1. Sleek simplicity

Pentru a mai echilibra dimensiunea bijuteriilor, sezonul acesta unii designeri au mers în cealaltă extremă, aducând în prim plan bijuterii delicate și subțiri. De rând cu lanțuri solide, bijuterii mari și voluminoase, accesoriile delicate sunt încă în vogă și foarte apreciate.

  1. Perlele

Perlele sunt o modalitate simplă de a adăuga mai multă eleganță ținutei, transformând stilul tău în unul mai sofisticat, dar în același timp clasic. Bijuteriile cu perle te scot în evidență, accentuându-ți feminitatea și gingășia. Sublimează-ți eleganța prin adăugarea unui șirag de perle mici în stilul lui Audrey Hepburn sau Coco Chanel.

Dior Spring/Summer 2019. Photo: Imaxtree

Cam atât pentru astăzi, spune-mi care sunt bijuteriile tale preferate și de ce. Citește și articolul și află cu ce culori te machiez în funcșie de culoarea ochilor. Pentru o doză de inspirație urmărește-ne pe Youtube și Instagram.

Până data viitoare,

XO