Termeni și condiții

Georgiana Merloi Makeup Artist S.R.L vă pune la dispoziție conținutul și serviciile disponibile pe site-ul web www.georgianamerloi.com sub condiția respectării următorilor termeni și condiții, a Politicii noastre de Confidențialitate în legătură cu o anumită funcționalitate, caracteristici sau promoții, precum și servicii pentru clienți, toate fiind considerate ca făcând parte și fiind incluse în acești termeni și condiții (denumite în mod colectiv „Termeni și condiții”).

Acest Site este operat de către GEORGIANA MERLOI MAKEUP ARTIST S.R.L, o societate românească, cu sediul social în Strada Rădulescu Drumea 52, București, Romania, CUI: 39731170 și nr. de înregistrare în Registrul Comerțului: J40/11439/2018, nr. tel.: 031 630 5969, adresă de e-mail info@georgianamerloi.com

Trebuie să aveți vârsta de 18 ani pentru a vă putea înscrie la cursurile prezentate pe site-ul nostru. Prin accesarea sau folosirea acestui site, recunoașteți că ați citit, ați înțeles și că sunteți de acord, fară o limitare sau calificare, să respectați acești Termeni și Conditii.

DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD CU TERMENII ȘI CONDIȚIILE, NU PUTEȚI UTILIZA SITE-UL NOSTRU.

1. CONFIDENȚIALITATE

Consultați Protecția datelor personale pentru a înțelege practicile noastre de confidențialitate.

2. POLITICI ȘI PROCEDURI PRIVIND ACHIZIȚIONAREA

Cursurile și serviciile disponibile pe acest site pe care le putem furniza sunt doar pentru uz personal. Nu puteți vinde sau revinde niciunul dintre cursurile achiziționate prin intermendiul acestui site. Ne rezervăm dreptul, cu sau fără notificare, de a anula serviciile furnizate către dumneavoastră în cazul în care ar putea duce la încălcarea acestor Termeni și Condiții.

În cazul în care din orice motiv doriți să anulați cererea de înscriere, puteți face acest lucru în termen de 14 zile de la trimiterea formularului, în vederea rambursării banilor, dacă tranzacția a fost făcută. Pentru anularea înscrierilor vă rugăm să folosiți căsuța de chat, pagina de contact sau adresa de e-mail info@georgianamerloi.com.

3. ACURATEȚEA INFORMAȚIILOR

Incercăm să fim cât mai exacți cu putință atunci cand descriem serviciile noastre pe Site; cu toate acestea, nu putem garanta că descrierile, informatiile sau alt tip de conținut disponibil pe site sunt exacte, complete, fiabile, actuale sau fară erori.

Acest site poate conține erori tipografice sau inexactități și poate să nu fie complet sau actual. Prin urmare, ne rezervam dreptul de a corecta erorile, inexactitățile sau omisiunile (inclusiv dupa trimiterea unei cereri) și de a modifica sau actualiza informațiile în orice moment fără o notificare prealabilă. Rețineți că astfel de erori, inexactități sau omisiuni se pot referi la prețuri și disponibilitate și ne rezervăm dreptul de a anula sau de a refuza acceptarea oricărei cereri plasate pe baza unor informații incorecte privind prețurile sau disponibilitatea. Ne cerem scuze pentru inconveniente.

4. PROPRIETATEA INTELECTUALĂ

Toate informațiile și conținutul disponibil pe site și aspectul acestuia, inclusiv, dar fară a se limita la mărci comerciale, logo-uri, mărci de servicii, caracteristici, functii, text, grafică, fotografii, pictograme de butoane, imagini, clipuri audio, compilații de date și software precum și compilarea și organizarea acestora (denumite în mod colectiv, „Conținutul”) sunt proprietatea noastră sau proprietatea filialelor, afiliaților, partenerilor sau titularilor de licență și sunt protejate de legislația din România, Statele Unite și de legile internaționale, inclusiv legile care guvernează drepturile de autor și mărcile comerciale. Marca noastră comercială și imaginea comercială nu pot fi utilizate în nici un fel pentru niciun scop fară consimțământul nostru expres scris.

Nici Conținutul și nicio parte a site-ului nu poate fi utilizată, reprodusă, duplicată, copiată, vândută, revândută, accesată, modificată sau exploatată altfel, în întregime sau parțial, pentru orice scop fară consimțământul nostru prealabil expres scris.

5. OBLIGAȚIILE ȘI RESPONSABILITĂȚILE DVS.

Prin accesarea sau folosirea Site-ului sau a oricărui Conținut, sunteți de acord că veți respecta acești Termeni și Condiții și orice avertismente sau instrucțiuni de pe Site. Sunteti de acord ca atunci când accesați sau utilizați Site-ul sau orice Conținut, veți acționa în conformitate cu legea, cutuma și cu buna-credință. Nu puteți modifica sau altera Site-ul sau orice Conținut sau servicii care pot apărea pe acest Site și nu puteți afecta în niciun fel integritatea sau funcționarea Site-ului. Fără a limita generalitatea oricărei alte dispoziții din acești Termeni și condiții, dacă vă îndepliniți în mod neglijent sau dacă nu vă îndepliniți intenționat oricare dintre obligațiile stabilite în acești Termeni și condiții, sunteți răspunzător pentru toate pierderile și daunele pe care le-ar putea cauza acest lucru societății, filialelor, afiliaților, partenerilor sau titularilor de licență.

6. NOTIFICĂRI PRIVIND ÎNCĂLCAREA DREPTURILOR DE AUTOR

Respectăm proprietatea intelectuală a altora. Dacă considerați că materialele protejate prin drepturi de autor au fost copiate într-un mod care constituie o încălcare a drepturilor de autor, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail sau o notificare scrisă.

7. RENUNȚAREA LA GARANȚII; LIMITAREA RĂSPUNDERII

Site-ul, Conținutul și serviciile sale sunt prezentate ca atare, societatea, filialele, afiliații, partenerii sau titularii de licență nu oferă niciun fel de reprezentări sau garanții, exprese sau implicite, în legătură cu acești termeni și condiții, cu site-ul sau orice conținut, incluzând, dar fără a se limita la garanții de valabilitate, neîncălcare sau adecvare pentru un scop anume, cu excepția în care astfel de reprezentări și garanții nu pot fi excluse în mod legal.

Sunteți de acord ca, în măsura permisă de legea aplicabilă societatea, filialele, afiliații, partenerii sau titularii de licență, nu vor fi responsabili sau răspunzători (contractual, delictual sau altfel) pentru oricare dintre: întreruperea afacerii, întârzierea accesului sau accesul întrerupt la site, distrugerea sau alte modificări ale datelor, pierderi sau daune de orice tip suferite ca urmare a tranzacțiilor sau a prezenței link-urilor de la site-uri la site, virușii calculatorului, funcționarea neadecvată a sistemului sau deranjamente care pot apărea în legătură cu utiizarea site-ului, orice inexactități sau omisiuni în conținut sau evenimente care sunt în afara controlului nostru rezonabil.

8. CONSIMȚĂMÂNTUL DE A PRIMI NOTIFICĂRI PE SITE ȘI PRIN E-MAIL

Sunteți de acord să primiți de la noi în mod electronic contracte, notificări și alte comunicări (denumite în continuare „Notificări”) la care acești Termeni și Condiții se referă prin poșta electonică sau prin publicarea de notificări pe acest site. Sunteți de acord că toate notificările furnizate în mod electronic îndeplinesc orice cerință legală. Pentru a vă retrage consimțământul de a primi Notificări în format electronic, trebuie să ne anunțați retragerea prin transmiterea unui e-mail la info@georgianamerloi.com și să întrerupeți utilizarea acestui site.

Acest consimțământ de a primi notificări este total separat de orice alegeri pe care le puteți face în legătură cu comunicările de marketing.