Tips&Tricks: cum punem în valoare frumusețea naturală?

Iți propun câteva trucuri de frumusețe care te vor ajuta să iți valorifici calitățile tale naturale. De la machiaj la îngrijirea corporală și cea a părului, vei găsi informații care sper să îți fie de folos:

  1. Fă mișcare

Dacă nu ești adepta sălilor de fitness, include plimbările lungi în rutina ta la fel și mersul cu bicicleta. Acum știu că este greu să îți găsești timp pentru astfel de activități și dacă ești o persoană foarte ocupată, cel puțin optează pentru urcatul scărilor în schimbul liftului. Este un obicei sănătos ce necesită un minim de timp.

  1. Răsfață-te cu ritualuri de relaxare

Acordă-ți cât de des îți permite timpul momente de răsfăț și relaxare. O baie cu spumă relaxantă, o carte interesantă, timp prețios cu cei dragi, toate aceste lucruri te eliberează de stres și creează armonie în interiorul tău.

  1. SPF, SPF, SPF

Protecția solară este unul dintre cei mai importanți pași pentru prevenirea ridurilor și a îmbătrânirii premature. Pentru un ten frumos și tânăr aplică SPF pe tot parcursul anului. Razele UVA persistă întotdeauna și pătrund adânc în piele, distrugând stratul de colagen. Nu uita că ridurile nu apar peste noapte, însă după vârsta de 30, pot apărea nu numai riduri dar și pete.

  1. Stabilește o relație sănătoasă cu emoțiile tale.

Frumusețea începe din interior. Ai grijă de emoțiile și gândurile tale, acceptă fiecare stare prin care treci și încearcă să o transformi în oportunități de creștere și cunoaștere de sine și în nici un caz un blocaj.

  1. Demachiază-te înainte de somn

Nu dormi niciodată machiată. Tenul curat se poate regenera pe timpul nopții. Folosește un gel facial de curățare după ce îndepărtezi machiajul cu demachiantul tău preferat, iar apoi aplică o cremă de noapte cu absorbție rapidă.

  1. Curăță bine pensulele și accesoriile de machiaj

Curăță burețelul de fond de ten și dezinfectează pensulele înainte de fiecare utilizare. În felul acesta nu dai voie bacteriilor să se dezvolte, iar machiajul tău va arăta întotdeauna curat.

  1. Oferă o atenție specială părului tău

Chiar dacă poate nu ai timp să te machiezi în fiecare zi, ai grijă ca părul tău să fie curat și aranjat în permanență. Acest lucru te va face să arăți bine chiar și fără machiaj. Renunță la părul lung, în schimb optează pentru un look ușor de coafat și o culoare uniformă care să te pună în evidență.

Până data viitoare stay brave & confiden!

P:S Dacă vrei să afli mai multe despre îngrijirea tenului citește și despre beneficiile acidului glicolic.

XO