Top 5 culori pentru primăvară-vară 2019

În timp ce marile case de modă determină trendurile sezonului, vedetele de street style implementează aceste tendințe într-o manieră ce ne-ar putea inspira chiar mai mult în alegerile noastre de zi cu zi. Aceasta este ocazia perfecta pentru a-ți actualiza garderoba cu câteva piese ce se potrivesc cu noua schemă de culori sau poți opta pentru un costum întreg roz. În orice caz, vedetele de street style sunt, cred eu, o sursă de inspirație și după ce le-am studiat paginile de Instagram, precum și prezentările caselor de modă, iată care sunt tendințele în culori pentru primăvară-vară 2019:

  1. Fucsia – roz aprins

Fucsia este una din nuanțele preferate ale designerilor anul acesta. Cu toate că rozul pal și majoritatea nuanțelor pastelate sunt încă actuale, o puternică reîntoarcere o au nuanțele aprinse. Când vine vorba despre street fashion, observăm multe look-uri cu influențe optzeciste, culoarea fucsia fiind cea care scoate din simplitate orice look. O adevărată perlă în materie de fashion sunt costumele în această nuanță. Style note: Fucsia arată fenomenal în combinație cu alb, tonuri de bej, alte nuanțe de roz sau cu accesorii negre.

Source: Pinterest/WhoWhatWear

Dacă sunteți pregătite de la vie en rose, încercați acest costum de la Zara

www.zara.com
  1. Verde Aprins

O nuanță aprinsă, simbol al primăverii și verii, arată fenomenal pe un ten bronzat, și nu este greu de combinat, precum pare la prima vedere. Verdele aprins este complementat de nuanțe neutre precum bej, alb și negru. Dacă ești destul de curajoasă optează pentru o ținută în culori monocromatice.

Source: Fashion Gum

Adoptă un look chic cu rochia aceasta de la Zara:

www.zara.com
  1. Lila

Nuanțele de lavandă au fost prezente pe podiumurile de la Kate Spade, Molly Goddard și Mark Jacobs. Fiind o nuanță rece, galbenul o va completa frumos, dar și tonurile neutre.

Source: Sydney Style

Găsești piese vestimentare lila pe Asos

www.Asos.com

ori la Zara:

www.Zara.com
  1. Galben – Aspen Gold

Puțin diferit de mustard yellow de acum ceva timp, această nuanță este vedeta sezonului. Optează pentru outfituri lejere cu un aer feminin.

Source: Pinterest.com

Încearcă să încorporez acest trench însorit în garderoba ta

www.hm.com
  1. Pastel Blue

Nuanța apei străvezii sau așa numit denim prespălat este un mare fashion hit primăvara aceasta. De la accesorii, pulovere, paltoane, genți și până la ghete, această culoare dă un oarecare romantism oricărui outfit. Lady Gaga a purtat o astfel de culoare la Premiile Globul de Aur:

Source: Behind the Chair

Încearcă și tu să încorporezi culoari în vestimentația ta:

www.asos.com

Deci, ești gata de shopping? Dacă ești nesigură în ceea ce privește culorile sezonului, poți opta pentru accesorii mici ce îți vor împrospăta cu siguranță outfit-urile. Până data viitoare, stay brave & confident! XO

Articole similare

Piese vestimentare necesare pentru garderoba de primăvară 

Totul despre imprimeul floral

Există viața după Karl Lagerfeld