Top produse accesibile pentru îngrijirea personală

Am pregătit un top al celor mai bune produse cosmetice accesibile, dar care merită pe deplin locul în trusa ta de îngrijire pentru că știm cât de importante sunt acestea în rutina ta zilnică. De la creme, loțiuni și produse de curățare, le poți avea pe toate fără a sparge pușculița.

Eucerin Replenishing Face Cream Cremă hidratantă ce repară pielea și o protejează de factorii agresivi ai mediului și este potrivită mai ales pe perioada sezonului rece. Fără miros sau coloranți artificiali, această cremă este potrivită chiar și pentru pielea foarte sensibilă.

Avene Smoothing Moisture Mask Mască regeneratoare ce calmează pielea instantaneu datorită uleiulului de șofran. O mască perfectă pentru perioadele reci și mai ales pentru pilea uscată și sensibilă.

DermaSel Caviar Mask – Săptămânal pielea ta are nevoie de vitamine necesare pentru regenerare. Masca hidratează și stimulează regenerarea celulelor pielii datorită extractului de caviar.

CeraVe Hydrating Cleanser – Curăță blând dar foarte bine tenul, îl hidratează datorită ceramidelor din compoziție și a acidului hyaluronic. Gelul nu are parfum și nu irită, fiind potrivit și pentru pielea sensibilă.

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 – Cu toții cunoaștem efectele miraculoase ale acidului hyaluronic pe care îl găsim aici în combinație cu vitamina B ce oferă extra hidratare. Poți să-l aplici înainte de crema hidratantă după soluția tonică sau poți să adaugi câteva picături în crema ta obișnuită.

Garnier Micellar Water – Una dintre cele mai populare produse de aceast gen, apa micelară de la Garnier curată foarte bine, nu conține alcool și nu irită pielea. Compoziția sa este fără parfum și se potrivește pentru toate tipurile de ten. Acționează ca un magnet care atrage impuritățile din piele, deci nu este nevoie să freci pentru a elimina urmele de machiaj.

Cam atât pentru astăzi. Citește și articolul despre produsele mele favorite de machiaj, îngrijire și păr. 

Până data viitoare,

XO